Szia Rózsa!
Létezik egy beszamolok.hu oldal, ahol egy elég jó adatbázis létezik a szakmabeliekről és a náluk látogatók beszámolóiból. Mivel már elég sok felhasználója van, és ez napról napra nő, már így is nagyon hitelesnek tekinthető, de az is lesz egyre inkább. A rendszer az, hogy egy illető minél több beszámolót ír a hölgyekről, és ezt minél többen ítélik korrektnek, annál magasabb a rangja, annál hitelesebbnek fogadják el, ezáltal kivédve azt, hogy valaki kamu regisztrációval magáról jókat, másokról rosszakat írjon. A lányokról is van egy adatbázis, fotókkal, paraméterekkel, mit vállal, stb. és oda kamu képet nem vesznek fel. Vannak beszámolók olyan lányokról is, akiknek nincs adatlapjuk, de az ilyen csajokat és a beszámolókat is fenntartásokkal kezelik. Olyan ez az egész, mint valami fogyasztóvédelmi közösség, s a sok felhasználó, akik közül már sok megbízható véleményező, ők a garancia arra, hogy az összesített vélemény hiteles legyen. Én eddig nem csalódtam benne. Tehát ha egyenes vagy, ha jó, amit csinálsz, ha nem adod drágábban, mint a többiek, és ha a kritikát elfogadod, hiszti nélkül, akkor érdemes megnézned az oldalt, és regisztrálni. A normális, tisztességes lányok számára az oldal jó reklám.
Csak azért írom ezt, mert szerintem a kereket már feltalálták, nem kell újra feltalálni, ugyanakkor minőségellenőrzésre, véleményezésre, tippgyűjtésre az az oldal és az a módszer tapasztalataim alapján jobb.